OK TRUCKS, BREND POSVEĆEN PRODAJI I MARKETINGU KORIŠTENIH VOZILA SERTIFIKOVANIH OD STRANE IVECO.

KROZ PREGLED VOZILA - DO SRCA

Naša vozila prolaze niz provjera i pregleda prema utvrđenom postupku prije nego što se stave na tržište. Dakle, iako su naša vozila korištena, naši kupci mogu biti sigurni da će dobiti vozila koja nisu samo pouzdana, već i u savršenom stanju

PREMIUM, COMFORT ILI STANDARD - SLUŽIMO SVAKOJ POTREBI

Svaki kupac ima različite zahtjeve - također u pogledu cijene i pripreme vozila. Na temelju njihovih specifičnih karakteristika, kao što su godište, kilometraža i popravka, vozila su podijeljena u tri kategorije - PREMIUM, COMFORT i STANDARD - kako bi se na najbolji način zadovoljile potrebe kupaca.

OD STAROG DO NOVOG

Za sve popravke na vozilima koristimo samo originalne dijelove i komponente IVECO. To osigurava da je vozilo dobro opremljeno za odlazak na sljedeću misiju sa svojim novim vlasnikom.

ISTE PREDNOSTI KAO I ZA NOVO VOZILO

Naša ponuda uključuje dodatne usluge, kao što su paketi garancija koji vrijede u cijeloj Evropi, usluge mobilnosti, leasing i finansijska rješenja. Profesionalni tim podržava naše kupce u odabiru najprikladnijeg korištenog vozila prema njihovoj poslovnoj primjeni kako bi dobili najbolju vrijednost za novac

CIJELA PRIČA

OK TRUCKS prisutan je u više od 20 zemalja. Profesionalni tim podržava naše kupce u odabiru najprikladnijeg korištenog kamiona prema njihovoj poslovnoj primjeni kako bi dobili najbolju vrijednost za novac. A u slučaju da imate problema sa svojim vozilom, na usluzi vam je naš 24-satni besplatni broj za pomoć. Uopšte, svaka IVECO radionica može ponuditi brzu i jednostavnu pomoć. Dakle, svaki kupac, bez obzira gdje se nalazio, lako može pronaći kompetentnog kontakta u blizini.

OK TRUCKS, puna paleta korištenih vozila pouzdanih kroz vrijeme.

Pretplatite se na bilten

Primajte obavještenja putem e-pošte o ponudama i novostima iz OK TRUCKS

Thank you for registering in OK Trucks website.
You will soon receive our newsletter with special offers and other information
Dogodila se greška. Pokušajte ponovo kasnije ili kontaktirajte našu podršku.

Molimo odgovorite na sve naredne izjave

Pročitao/la sam Obavještenje o zaštiti privatnosti i dajem pristanak za sljedeće svrhe i obrade:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI - za obradu mojih Podataka od strane kompanije IVECO S.p.A. u štampanom obliku, automatskim ili elektroničkim putem, uključujući e-mail, telefon (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, fax) i bilo kojem drugom obliku (npr. internetske stranice, aplikacije za mobilne telefone), u svrhu slanja poslovnih obavijesti i biltena, kao i reklamiranja proizvoda i usluga, kako je opisano u odjeljku 2 (iii) ovog obavještenja o zaštiti privatnosti:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI TREĆE STRANE - za slanje mojih Podataka podružnicama kompanije IVECO S.p.A. i povezanim društvima CNH Industrial grupe, kao i ovlaštenim distributerima, te za njihovu distribuciju i obradu u svrhu slanja poslovnih obavještenja, kao i reklamiranja njihovih proizvoda i usluga, ili za provedbu istraživanja tržišta kako je opisano u odjeljku 2 (iv) ovog obavještenja o zaštiti privatnosti: