O nama

Komanija Euromodus je osnovana 1999 godine.
Naš prvi posao je bio trgovina rezervnim djelovima za teretna motorna vozila.
Kao mlada kompanija koja puno obećava 2001 godine potpisujemo naš prvi ugovor sa IVECO SpA za prodaju vozila i rezervnih djelova u Bosni i Herevegovini.
Nakon tri uspješne godine u prodaji Iveco vozila, naši kupci iskazali potrebu za kvalitetnim servisom Iveco vozila. Poslije 7 mjeseci izgradnje, u oktobru 2014 godine, ušli smo u moderan servisni objekat za Iveco vozila u Bosni i Hercegovini.
Servis je opremljen sa svim raspoloživim specijalnim alatima i dijagnostikama. Naravno i sa visoko obučenim i mladim profesionalcima koje svoje znanje redovno upotpunjuju na IVECO Akadamiji za servis i popravku Iveco vozila Naravno raspolažemo i sa skladištem rezervnih djelova koje redovno upotpunjujemo i uvećavamo i stojimo u službi i potrebama naših kupaca. Sve u cilju bržeg i boljeg servisa.
Kao Iveco , u slučaju da nemamo trenutno raspoloživ model vozila koje Vam je potrebno. Potrudićemo se da u najkraćem mogućem roku osiguramo vozilo koje će zadovoljiti vaše potrebe.

bilten

Pretplatite se na bilten

Primajte obavještenja putem e-pošte o ponudama i novostima iz OK TRUCKS

Thank you for registering in OK Trucks website.
You will soon receive our newsletter with special offers and other information
Dogodila se greška. Pokušajte ponovo kasnije ili kontaktirajte našu podršku.

Molimo odgovorite na sve naredne izjave

Pročitao/la sam Obavještenje o zaštiti privatnosti i dajem pristanak za sljedeće svrhe i obrade:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI - za obradu mojih Podataka od strane kompanije IVECO S.p.A. u štampanom obliku, automatskim ili elektroničkim putem, uključujući e-mail, telefon (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, fax) i bilo kojem drugom obliku (npr. internetske stranice, aplikacije za mobilne telefone), u svrhu slanja poslovnih obavijesti i biltena, kao i reklamiranja proizvoda i usluga, kako je opisano u odjeljku 2 (iii) ovog obavještenja o zaštiti privatnosti:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI TREĆE STRANE - za slanje mojih Podataka podružnicama kompanije IVECO S.p.A. i povezanim društvima CNH Industrial grupe, kao i ovlaštenim distributerima, te za njihovu distribuciju i obradu u svrhu slanja poslovnih obavještenja, kao i reklamiranja njihovih proizvoda i usluga, ili za provedbu istraživanja tržišta kako je opisano u odjeljku 2 (iv) ovog obavještenja o zaštiti privatnosti: