IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, BREND POSVEĆEN PRODAJI I MARKETINGU KORIŠTENIH VOZILA SERTIFIKOVANIH OD STRANE IVECO.

KROZ PREGLED VOZILA - DO SRCA

Naša vozila prolaze niz provjera i pregleda prema utvrđenom postupku prije nego što se stave na tržište. Dakle, iako su naša vozila korištena, naši kupci mogu biti sigurni da će dobiti vozila koja nisu samo pouzdana, već i u savršenom stanju

PREMIUM, COMFORT ILI STANDARD - SLUŽIMO SVAKOJ POTREBI

Svaki kupac ima različite zahtjeve - također u pogledu cijene i pripreme vozila. Na temelju njihovih specifičnih karakteristika, kao što su godište, kilometraža i popravka, vozila su podijeljena u tri kategorije - PREMIUM, COMFORT i STANDARD - kako bi se na najbolji način zadovoljile potrebe kupaca.

OD STAROG DO NOVOG

Za sve popravke na vozilima koristimo samo originalne dijelove i komponente IVECO. To osigurava da je vozilo dobro opremljeno za odlazak na sljedeću misiju sa svojim novim vlasnikom.

ISTE PREDNOSTI KAO I ZA NOVO VOZILO

Naša ponuda uključuje dodatne usluge, kao što su paketi garancija koji vrijede u cijeloj Evropi, usluge mobilnosti, leasing i finansijska rješenja. Profesionalni tim podržava naše kupce u odabiru najprikladnijeg korištenog vozila prema njihovoj poslovnoj primjeni kako bi dobili najbolju vrijednost za novac

CIJELA PRIČA

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED prisutan je u više od 20 zemalja. Profesionalni tim podržava naše kupce u odabiru najprikladnijeg korištenog kamiona prema njihovoj poslovnoj primjeni kako bi dobili najbolju vrijednost za novac. A u slučaju da imate problema sa svojim vozilom, na usluzi vam je naš 24-satni besplatni broj za pomoć. Uopšte, svaka IVECO radionica može ponuditi brzu i jednostavnu pomoć. Dakle, svaki kupac, bez obzira gdje se nalazio, lako može pronaći kompetentnog kontakta u blizini.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, puna paleta korištenih vozila pouzdanih kroz vrijeme.