STRALIS KORIŠTENA VOZILA
NISKI TEGLJAČI


Preuzmi brošuru


CIJENA OD 22.500 EUR

MEGA PROMO 5.000 EUR MOŽEŠ DA KORISTIŠ KAKO TI ŽELIŠ

kupi servis, opremu ili dodatke za 5.000 EUR

* Ova ponuda važi samo za kompanije sa sjedištem u Bosni i Hercegovini kada kupuju polovni IVECO Stralis mega tegljač 2015-2016 godina proizvodnje. Uslov je registracija vozila u Bosni i Hercegovini. Važi samo za odabrana vozila. Slike su samo za ilustraciju.

Molimo da popunite obrazac. Uskoro ćemo Vas kontaktirati

Molimo unesite telefonski broj.
Neispravna e-mail adresu.

Obavezna polja su označena sa *.

Molimo odgovorite na sve naredne izjave

Pročitao/la sam Obavještenje o zaštiti privatnosti i dajem pristanak za sljedeće svrhe i obrade:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI - za obradu mojih Podataka od strane kompanije IVECO S.p.A. u štampanom obliku, automatskim ili elektroničkim putem, uključujući e-mail, telefon (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, fax) i bilo kojem drugom obliku (npr. internetske stranice, aplikacije za mobilne telefone), u svrhu slanja poslovnih obavijesti i biltena, kao i reklamiranja proizvoda i usluga, kako je opisano u odjeljku 2 (iii) ovog obavještenja o zaštiti privatnosti:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI TREĆE STRANE - za slanje mojih Podataka podružnicama kompanije IVECO S.p.A. i povezanim društvima CNH Industrial grupe, kao i ovlaštenim distributerima, te za njihovu distribuciju i obradu u svrhu slanja poslovnih obavještenja, kao i reklamiranja njihovih proizvoda i usluga, ili za provedbu istraživanja tržišta kako je opisano u odjeljku 2 (iv) ovog obavještenja o zaštiti privatnosti: