USLUGA POMOĆI ZA VAS

BEZBRIŽNOST ZA VOZAČE I KAMIONE Naša tri servisna paketa (BRIGA ZA VOZAČA, BRIGA VOZAČA I KAMIONA, PAŽNJA O PLAĆANJU) brinu se o onome što je najvažnije. Počevši od zdravlja i sigurnosti ljudi, preko sigurnosti vozila i tereta, pa sve do bezbrižnosti za vozača i za kamion.Za više informacija o našim fleksibilnim paketima prilagođenim vašim potrebama, obratite se svom OK TRUCKS centru.

  • Pokrivenost u cijeloj Evropi
  • Namjenski broj pomoći 24/24, 7/7 dana
  • Višejezični pozivni centar
Preuzmi brošuru

Molimo da popunite obrazac. Uskoro ćemo Vas kontaktirati

Molimo unesite telefonski broj.
Neispravna e-mail adresu.

Obavezna polja su označena sa *.

Molimo odgovorite na sve naredne izjave

Pročitao/la sam Obavještenje o zaštiti privatnosti i dajem pristanak za sljedeće svrhe i obrade:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI – za obradu mojih Podataka od strane kompanije IVECO S.p.A. u štampanom obliku, automatskim ili elektroničkim putem, uključujući e-poruke, telefon (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, faks), i bilo kojem drugom obliku (npr. internetske stranice, aplikacije za mobilne telefone) u svrhu slanja poslovnih obavještenja i biltena, kao i oglašavanje proizvoda i usluga, kako je opisano u odjeljku 2 (iii) ovog Obavještenja o zaštiti privatnosti:

MARKETING TREĆIH STRANA – prijenos mojih podataka podružnicama kompanije IVECO S.p.A. i povezanim kompanije Iveco Group ovlaštenim koncesionarima i distributerima i njihovu obradu za slanje poslovnih obavještenja, kao i oglašavanja svojih proizvoda i usluga, ili za provedbu istraživanja tržišta kao što je navedeno u odjeljku 2 (iv) Izjave o zaštiti privatnosti: