S-WAY MY19 PRE-OWNED: BORN TO LAST

IVECO S-WAY pruža potpuno rješenje za transport namjenjeno da poboljša život vozača i omogući vlasnicima da rade efikasno, profitabilno i održivo.

IVECO S-WAY podiže radni i životni doživljaj vozača na novi nivo, sa kabinom dizajniranom u skladu s njihovim potrebama, pružajući prostrano i dobro uređeno okruženje bogato karakteristikama za udobnost i naprednim funkcionalnostima. Postaće favorit vozača i njihov drugi dom.

U vrijeme kada se logistički operateri i vlasnici vozila suočavaju sa sve jačom konkurencijom, IVECO S-WAY pruža izvanrednu efikasnost potrošnje goriva i održivost zajedno sa niskim ukupnim troškovima vlasništva sa svojim naprednim tehnologijama i inovativnim uslugama.

 

IVECO S-WAY je 100% povezan kamion koji uvodi novu eru proaktivne i prediktivne podrške. Njegova napredna mogućnost povezivanja održava vozače uvijek u kontaktu sa svojim voznim parkom, njihovim IVECO prodavcima i stručnjacima, tako da nikada nisu sami na putu. On takođe otvara čitav niz inovativnih usluga prilagođenih potrebama kupca i razvijenih kako bi se omogućilo da vozilo na putu funkcioniše u najboljem redu, povećavajući efikasnost voznog parka.

Istražite naše  S-WAY vozilo , Born to last!

 

 

 

ODGOVARAJUĆA KABINA ZA SVAKU MISIJU

IVECO S-WAY asortiman kabina nudi više kabina koji se poklapa sa vašom misijom – AS kabina za spavanje, AT kabina za spavanje sa niskim ili krovom srednje visine i AD kratka kabina sa niskim krovom.

IVECO S-WAY nudi kompletan asortiman šasija, u dizel i varijanti na prirodni gas, pogodnih za sve misije - od vožnje u gradskim oblastima i isporuka do izmjenljive nadogradnje. Robusna i izdržljiva šasija čini  ga omiljenim zbog široke palete mogućih nadogradnji.

VOZITE SA STILOM I ŽIVITE U UDOBNOSTI

Svaki pojedini detalj pomno je proučen kako bi se maksimizirale aerodinamičke performanse vozila: svi su prostori i praznine zatvoreni kako bi se optimizovao protok vazduha i značajno povećala efikasnost goriva. Cijelo kabinsko područje za vozača stvoreno je da pruži više prostora i odličnu preglednost.

Prostrana nova kabina nudi sve što vam je potrebno, s dobro raspoređenim prostranim pretincima. Oblikovana gornja polica ima veliki kapacitet od 250 litara.

KARAKTERISTIČAN I FUNKCIONALNI: BRANIK i FULL LED SVJETLA

Redizajnirani branik nudi izbor plastičnih i hibridnih rešenja koja odgovaraju zahtevima vaše specifične misije. Višestruki odbojnik će zaštititi Vas i Vaše vozilo - i uštedeti na troškovima popravke jer je potrebno zamjeniti samo oštećeni deo.

IVECO S-WAY je 100% potpuno LED - iznutra i izvana, uključujući gabaritna svjetla. Nova LED svjetla pružaju savršeno osvjetljenje u kabini i na cesti za sigurnu noćnu vožnju.

TEMELJNA INSPEKCIJA I DETALJNE PROVERE

Naša vozila prolaze niz provjera i inspekcija prema utvrđenoj proceduri prije nego što se stave na tržište. Sva polovna vozila certifikovana od strane IVECO-a garantuju našim kupcima da dobiju vozila koja nisu samo pouzdana, već I u savršenom stanju.

Čak i više, S-WAY Natural Power je sertifikovan i pregledan u skladu sa svim lokalnim zakonskim zahtevima.

IZ STAROG U NOVO

Za sve radove na vozilima koristimo samo originalne IVECO delove i komponente. Na taj način možemo biti sigurni da je vozilo što je moguće bliže izvornom stanju i da će imati dug životni vijek.

ISTE POGODNOSTI KAO I ZA NOVO VOZILO

Naša ponuda uključuje dodatne usluge, kao što je garancija koje vrijedi u cijeloj Evropi, usluge pomoći za vozače i kamione, poboljšanu povezanost te rešenja za leasing i finansiranje. Profesionalni tim pomaže našim kupcima pri izboru najprikladnijeg polovnog vozila prema njihovoj poslovnoj primeni kako bi dobili najbolju vrijednost za novac.

PREUZMI BROŠURU