STRALIS NP: KOMPLETNA PONUDA VOZILA NA GAS

Stralis NP jedini ima celi niz teških kamiona na prirodni gas dizajniran i projektovan za pokrivanje gotovo svih potreba cestovne i lagane off-road misije kao što je građevinska logistika.
Uz autonomiju do 1.600 km, isporučuje snagu, udobnost, tehnologiju prenosa i autonomiju goriva kako bi odgovarao regionalnim i međunarodnim potrebama transporta.

EFIKASNOST BEZ KOMPROMISA U SVAKOJ MISIJI I NEOGRANIČENA ODRŽIVOST

NAJBOLJA SNAGA U KLASI: CURSOR 9 i CURSOR 13 MOTORI NA PRIRODNI PLIN

Motor CURSOR 9 Euro 6, sa zapreminom od 8,7 litara, i CURSOR 13 sa zapreminom od 12,9 litara, poboljšanim procesom sagorevanja i optimiziranom težinom, nudi najbolju iskoristivost goriva na dugim misijama.

Njegove plinske mlaznice, razvodnik goriva i klipovi su dizajnirani da isporučuju najveću izlaznu snagu i obrtni moment.

Uzdužni 3-smjerni katalizator pridonosi poštovanju strogih ograničenja emisije, istovremeno osigurava nizak nivo buke i ostavlja dovoljno prostora za povećanje kapaciteta rezervoara goriva.

NAJBOLJA AUTONOMIJA U KLASI: NADOGRAĐENA FLEKSIBILNOST

Kombinacije rezervoara samo za LNG, samo za CNG, LNG + CNG u raznim veličinama i oblicima: možete odabrati rezervoare i oblik šasije koji odgovaraju preciznim zahtevima vaše misije.

PRIRODNI GAS u poređenju sa DIZELOM

  • JEDNAKE PERFORMANSE
  • MANJI TROŠKOVI GORIVA
  • ZAGAĐENJE I SMANJENJE BUKE
  • -95% REDUKCIJE CO2 UZ BIOMETAN
  • ODRŽIVO U URBANIM PODRUČJIMA
  • NISKA ULAGANJA U INFRASTRUKTURU
Download the leaflet

TEMELJAN PREGLED I DETALJNE PROVERE

Naša vozila prolaze niz provera i pregleda po zadanoj proceduri pre nego što budu stavljena na tržište. Dakle, iako su naša vozila polovna, naši kupci mogu biti sigurni da će dobiti vozila koja su ne samo pouzdana, već i u savršenom stanju.

Što se tiče sistema rada sa plinom vozila, potvrđujemo da su pregledani u skladu s lokalnim zakonima.

OD STAROG U NOVO

Za sve popravke na vozilima koristimo samo originalne delove i komponente IVECO. Na taj način možemo biti sigurni da će vozilo biti što bliže izvornom stanju i da će imati dug drugi vek.

ISTE POGODNOSTI KAO I ZA NOVO VOZILO

Naša ponuda uključuje dodatne usluge, kao što je garancija koje vredi u celoj Evropi, usluge pomoći za vozače i kamione, poboljšanu povezanost te rešenja za leasing i finansiranje. Profesionalni tim podržava naše kupce u izboru najprikladnijeg polovnog vozila prema njihovoj poslovnoj primeni kako bi dobili najbolju vrednost za novac.

IVECO GASNE STANICE

Planirajte svoj naredni put